Alles Over Pippa

Pippa is
Female First

Scheerbedrijven zijn tot nu toe altijd gecreërd voor - en door mannen. Dit verklaart waarom wij als vrouwen nog steeds te veel betalen voor scheermesjes en waarom er naar ons wordt verwezen als seksuele ‘godinnen’ in reclamespots.

Vrouwen horen geen extraatje te zijn binnen de scheercategorie.
Wij verdienen het om een perfecte scheerervaring te hebben en nee, we gaan er niet meer voor betalen.

Wij van Pippa zijn hier om deze dagelijkse routine eindelijk een beetje meer betoverend en zeker héél wat meer betaalbaar te maken.

start nu
PrettyFace

Pink Tax?
Wat is dat eigenlijk?

Ah, de Pink Tax: dat extraatje wat vrouwen wordt aangerekend voor bepaalde producten of diensten,zonder goede reden. Je ziet het bij mode, de stomerij of bij verzorgingsproducten. Én je ziet het bij scheermesjes. Wij bij Pippa zijn sterk gekant tegen de Pink Tax. Daarom zijn onze scheermesjes niet alleen de helft goedkoper dan andere scheermerken voor vrouwen. Ze hebben hetzelfde prijsvoordeel t.o.v scheermerken voor mannen. Drop de Pink Tax. Pick up Pippa.


De Pippa Missie

Onze Filosofie

Élke Vrouw is
een Princess

Wij bij Pippa hebben 1 missie: om élke vrouw de kans te geven om zich op haar Princessbest te voelen. Daarom bouwen wij premium Cut-Proof scheermesjes voor de perfecte scheerervaring: 6 Cut-Proof mesjes, voorzien van een aloe vera en vitamine E strip, in een kopje dat makkelijk meebeweegt met those curves. Dit alles voor de helft van de prijs (zonder Pink Tax!). Zo zijn hoge kosten, oude mesjes en Shaving cuts eindelijk verleden tijd!

Ontdek ons Product
Women_heart
Onze Sociale Missie

Bouwen aan een Toekomst
Voor Álle Vrouwen.

Je bent niet de enige vrouw die beter wordt van de perfecte scheerervaring.Als bedrijf, doneren we een deel van alle inkomsten aan goede doelen voor – en door vrouwen.

We doneren momenteel aan ‘Elke Moeder Telt’, een organisatie die toegewijd is om zwangerschap en bevallen veilig te maken voor vrouwen, waar ook ter wereld.

Samen, kunnen we een betere toekomst bouwen voor álle vrouwen.